image-preloader

Om oss

Kameleon Catering & Take Away ble skapt av 4 unge kokker og gründere og deres lidenskap for velsmakende mat og utmerket service. Vårt navn representerer vår vilje og kapasitet til å tilpasse oss ulike forhold og alle våre gjesters behov og krav individuelt. Alle våre retter er laget fra grunnen på vårt kjøkken. Vi baserer oss på et lag med 4 personer med forskjellig bakgrunn, kompetanse og erfaring i ulike typer mat.

Iulian er vår mest erfarne cateringkokk med over 7 års erfaring i Norge. Han er ansvarlig for våre smakfulle gryteretter, tapas og alle de asiatisk inspirerte rettene.

Gabriel er den mest erfarne av oss alle. Han har jobbet på ulike typer kjøkken i 3 forskjellige land, og har en samlet erfaring på over 20 år. Han er hjernen bak våre Greske, USA og Mexico inspirerte retter. Vi kan ikke unngå å nevne at Gabriel har fylt stillinger som kjøkkensjef og assisterende daglig leder på forskjellige restauranter i løpet av hans år i Norge.

Bogdan og Isidor er de 2 siste medlemmene av laget vårt, deres bakgrunn følger en lignende bane. De har begge over 6 års erfaring i Norge, og deres ekspertise er innen det Italienske kjøkken. Men de har også god erfaring med det amerikanske og mexicanske kjøkken. Begge har god erfaring som bartendere og har ledererfaring. De driver også Streetalia Food Truck prosjektet.

CATERING

Vår catering meny tilbyr et utvalg av kalde og varme retter å dele slik som tapas, gryteretter, salat og retter fra ovnen. Hvis du ønsker retter som ikke er på menyen vil vi være mer enn fornøyd med å lage en personlig meny til deg, forutsatt at vi får god nok tid til å tilberede din ordre.

Vi tilbyr også et bredt utvalg av desserter og kaker på forespørsel.

Vi leverer med kjølebil, og avhengig av dine behov blir maten levert enten på porselen eller engangsbruk emballasje.